Maatwerk vensterbanken

Maatwerk

De 10Q vakbedrijven beschikken over een werkplaats, transportmiddelen en kunnen alle soorten maatwerk voor u uitvoeren. Vensterbanken en keukenbladen in dezelfde soort, een kookeiland, traptreden tot de inrichting van de badkamer met natuursteen.

Ook daarom werken de 20 bedrijven samen in geheel Nederland. De vakman vlak bij u in de buurt, dat werkt wel zo prettig.

Vanzelfsprekend oriënteert u zich eerst. Welke bedrijven leveren Vensterbanken in Marmer, Graniet en Composiet? Die zijn er wel: althans dat lijkt zo. Dien uw verzoek in en u zult zien dat de ‘oogst’ zwaar tegenvalt: lange levertijden en hoge prijzen met slechte tekeningen. En als er iets is, kunnen die shops dat nauwelijks snel oplossen zonder eigen werkplaats.

Vanzelfsprekend kunnen de betrokken 10Q vakbedrijven maatwerk leveren naar wens, zoals:

de maten in uw woning opmeten
 alle delen op maat zagen
 de zaakvlakken ‘kopse kanten’ afwerken
 stellen van de vensterbanken

Prijzen

De 12 soorten zijn uniek en worden in drie lengten geleverd. De samenwerkende 10Q vakbedrijven bedrijven passen het assortiment regelmatig aan. De markt en u bepalen immers de gewenste kleuren en soorten. De lage prijzen blijven zeker wel hetzelfde.

Offerte aanvragen

Werkwijze

Direct na het indienen van uw verzoek met aantallen en maten voor een offerte, ontvangt u binnen 24 uur een goede werktekening en een offerte. Vervolgens wordt u gebeld. Als alles naar uw wens is, worden gelijk goede afspraken gemaakt. Duidelijk en betrouwbaar. Bij het ophalen of afleveren bij uw thuis ontvangt u tips en onderhoudsadviezen van de echte vakman. Dus alles snel en ook goed.